Mededeling Zaalvoetbal De Camp

Verslagen vrijdag 2 februari 2024

Van Bentum Transport (VBT)  –  Drieklomp Makelaars (DM)     0 – 1
Drieklomp Makelaars is aan een goed seizoen bezig en bivakkeert op de derde plaats. Nieuwkomer Van Bentum Transport wist tot de huidige vijf punten te komen, maar de jonge ploeg weet zeker weerstand te bieden. Zo ook tegen een ervaren ploeg als DM. De eerste kans was voor VBT, maar ging naast. Een schot van Marien Koopman raakte de lat. Ondanks dat VBT in de beginfase de aanval zocht, nam DM dat daarna wat meer over. Jacco van Holland kon net niet bij de bal komen om een kans te creëren. Joeri van Appeldoorn schoot over. Hans Henzen en Coen Leenstra zagen doelman Jarco van der Meijden op hun pad. De paal werd geraakt door Martin Velthuizen. Uit een hoekschop werd VBT via Arne Karens gevaarlijk, maar kon Breunie Budding met de punt van de schoen redding brengen. VBT drong meer aan richting het doel van de tegenstander. Een vrije trap van Marien Koopman ging via de muur over. En zag Arne Karens zijn poging voorlangs gaan. Ook DM mengt zich weer om op zoek te gaan naar de openingstreffer. Een vrije trap van Hans Henzen ging in de muur. Na balverlies van DM deed zich een overtal situatie voor, zodat VBT met drie tegen één bijna kon profiteren. In het slot viel het enige doelpunt van dit duel. Joeri van Appeldoorn schoot binnenkant paal raak, 0-1. De doelpuntenmaker ontving in de laatste minuut vervolgens geel en was het laatste wapenfeit van VBT door Arne Karens. Een strijdbaar VBT kon geen punt toevoegen en wist DM met deze overwinning vaster op plek drie te zetten.

Van de Lagemaat Bouw & Renovatie (VDL)  –  De Veenendalers (DV)     2 – 6
Voor de ongeslagen lijstaanvoerder De Veenendalers stond het duel met Van de Lagemaat Bouw & Renovatie op het programma. Dit keer was de familie Beukhof en de toegevoegde Gerwin Evers met precies vijf man aanwezig. Wat zal dit gaan betekenen om voor de achtste zege op rij te gaan zorgen? Dat was in de beginfase lastig in te schatten. Robert Beukhof raakte de paal en Jan Budding schoot voorlangs. Arjan Beukhof bracht met een lobje over de doelman de 0-1. Tonny van Keulen tekende voor de 1-1, daar doelman Jan Beukhof de bal prompt voor zijn voeten weet te schuiven. DV herstelden zich al vlot met de 1-2 door een raak schot van Robert Beukhof in de rechterhoek. VDL zorgt voor de volgende mogelijkheden. Jhon Hardeman uit de draai en niet veel later werd zijn schot geblokt. Van afstand schoot Jeffrey Bakkernes over. Arjan Beukhof liet gedurende de wedstrijd verschillende goede acties zien, maar kon bij een voorzet zijn ploeggenoot niet vinden. Uit de draai zorgde Robert Beukhof voor de 1-3 stand, maar punterde Timo Beumer al snel de 2-3 binnen. Er vonden gedurende het duel bij DV wat keeperswisselingen plaats. Zo was er een goede poging voor Jesse Lindhout, maar stuitte op reserve-goalie Ton Beukhof. Na een goede actie weet Robert Beukhof weer trefzeker te zijn met de 2-4. Arjan Beukhof schoot in de linkerhoek raak met de 2-5. Een derde VDL treffer kwam er niet meer van, ook al had John Hardeman de doelman gepasseerd, maar vanaf de achterlijn ging het lederen projectiel voorlangs. Een mooie aanval met verschillende combinaties leverde voor DV de 2-6 op via Gerwin Evers. Het lukte de koploper dus om met een kleinere selectie toch voor de winst te zorgen. VDL beschikt over zeven behaalde punten en zal in de komende periode nog punten bij elkaar sprokkelen.

Molenbeek Makelaars & Szamen (MMS)  –  Heart for Gardens (HfG)     4 – 5
Een ware kraker in de hoofdklasse tussen koploper MMS en nummer twee HfG, waar het verschil slechts één punt is. Het was een gelijk opgaande wedstrijd. De score werd met een hard schot door Lennard de Korte op 1-0 gebracht. Vervolgens kreeg MMS via Hidde de Roo twee kansen. Eerst op de paal en daarna een volley in de handen van de keeper. HfG deed van zich spreken en zag Paul de Graaf zijn inzet voorlangs gaan. Tom de Greef wist een tegenstander te passeren en schoot de 1-1 gelijkmaker binnen. Jacco Kemp weet MMS weer op een nieuwe voorsprong te brengen, 2-1. Hidde de Roo met een grote kans van dichtbij, maar stuitte op de doelman. Een vrije trap van Tom de Greef ging bijna de kruising in, maar werd door goalie Reinier Kesselaar gekeerd. Een hoge bal van Paul de Graaf werd door Tom de Greef over gekopt. Na een actie wist Tom de Greef de 2-2 te maken. Toch herstelde MMS zich weer met de 3-2 van Jacco Kemp die de bal in de rechterhoek via de paal binnen schoot. Jur van der Heijden frommelde de 3-3 binnen. Hidde de Roo zag wederom een kans op de paal gaan. Voor het eerst tijdens dit affiche kwam HfG op voorsprong door Tom de Greef, 3-4. Ricardo Vissink raakte de lat en liet de 4-4 nog even op zich wachten. Deze gelijkmaker kwam op naam van Jonathan van Grol. Nadat HfG onzorgvuldig met een vrije trap om ging, was er nog een tegenaanval van MMS, maar schoot Ricardo Vissink naast. In de laatste paar seconden van de wedstrijd volgde er toch een winnaar. Robin Hanna trof doel en zorgde er voor dat HfG de wedstrijd met 4-5 wist te winnen. Daarmee is HfG de nieuwe lijstaanvoerder in de hoofdklasse en wisselt het van positie op de ranglijst met MMS.

Investra  –  Sportcafé De Camp (SDC)     2 – 1
Op de vierde plaats staat Investra en daaronder bevindt zich SDC met zeven punten. Toch was het een wedstrijd waarin er van alles gebeurde. Het eerste schot van Investra ging naast alvorens SDC de score via Daniël Matti opende, 0-1. Het was al snel weer gelijk getrokken na een goede actie van Nathan Veenendaal door met links in de verre hoek raak te schieten, 1-1. Herman Balfoort probeerde doelman Dennis van Ee in de korte hoek te passeren, maar dat lukte niet. Goalie Dennis van Ee stond goed opgesteld om redding te brengen na een vrije trap van Nathan Veenendaal. Een schot van Aron Veenendaal werd geblokt. Marnix de Bruin schoot op de paal en in de rebound was het Bart de Bruijn die Investra op voorsprong zette, 2-1. Een vrije trap van Dawoud Matti op Stan Verwoerd belandde in de handen van keeper Peter Siereveld. SDC bijna op gelijke stand, maar Aron Veenendaal raakte de paal. Martjan Blokland schoot nog voorlangs, maar de stand in het voordeel van Investra werd niet meer weggegeven. Voor SDC breekt nog een spannende periode aan om uit de onderste regionen weg te gaan komen.

Find MKB  –  Morrenbouw     1 – 3
Find MKB wist onlangs een overwinning te boeken op Vallei Schilders (4-5) en deed daardoor goede zaken om nog kans te maken om niet op de zevende plaats te gaan eindigen. Voor Morrenbouw, voortvarend dit seizoen gestart, kende de laatste periode een lastige fase met één punt uit drie wedstrijden. In een gelijk opgaande wedstrijd bepaalde Morrenbouw de uitslag in het voordeel met een 1-3 eindresultaat. Sjoerd Grootendorst scoorde namens Find MKB. Bij Morrenbouw vielen drie verschillende doelpuntenmakers te noteren: Jaco Mulder, Cor Broekhuizen en Arie Huigen. Find MKB blijft de zevende plek in bezit houden, Morrenbouw doet bovenin weer mee met de tweede positie op de ranglijst.

SNO  –  What2wear bij Gea (W2W)    2 – 6
De laatste wedstrijd van deze avond ging tussen SNO en koploper W2W. Bij nummer zes SNO zagen ze onlangs Find MKB tot drie punten verschil komen. En dan treft het een lastige tegenstander, waarbij W2W dertien punten pakte in de laatste vijf competitieduels. Tussendoor voor de beker een knap 2-2 resultaat tegen hoofdklasser Investra, waarbij strafschoppen gingen verloren. Voor SNO was het een moeilijke opgave, maar kwam wel tot twee treffers via Stefan van Veenendaal en Jesper Kuiter. W2W wist uiteindelijk een ruime 2-6 overwinning te boeken. De doelpunten werden gemaakt door Jeffrey van Welderen (2x), Milan van Nieuw Amerongen (2x), Gabriel Maas en Stefan van Dieten. SNO blijft daardoor op plek zes bungelen. Lijstaanvoerder W2W kent een voorsprong van twee punten met Morrenbouw.

Loading