Voetbal verslag Zaalvoetbal de Camp

Verslagen vrijdag 15 september 2023

What2Wear bij Gea (W2W) – SNO     1 – 2
De twee debutanten bij beide teams wisten de score in een 1-2 eindstand te zetten. Rick van de Waerdt maakte zijn eerste speelminuten bij W2W en bij SNO was dat het geval voor Jesper Kuiter. De eerste poging van Rick ging voorlangs, maar was het voor Jesper na een rebound gelijk raak met de 0-1. Een vrije trap van SNO ging naast. Echter kon Jesper met zijn linkervoet de bal onderkant lat binnen werken, 0-2. Bij een snelle hoekschop van W2W schoot Rick de 1-2 in de rechterhoek. In het verdere verloop van dit duel bleef deze stand staan, terwijl beide ploegen nog gevaarlijk werden. Een counter van W2W leverde voor Coen Veenendaal een kans op, welke gekeerd werd door keeper Erwin Cortus. Rick raakte namens W2W de lat en Evan van Gulik van SNO de paal. W2W voerde de druk op voor een gelijkmaker. Een goed schot met links van Coen werd de hoge bal gekeerd door goalie Erwin. Rick wist de paal te raken en Jesse van Ginkel leek op weg met een goede kans op de 1-3, maar ging recht op de doelman. In de slotfase nog kansen over en weer, maar zegevierde SNO met 1-2 van W2W.

Morrenbouw B.V. – Find MKB     6 – 4
Binnen het team van Find MKB was er een ander tijdstip gecommuniceerd, waarbij het team met vier man aan de aftrap begon. Voor Morrenbouw was dat een makkelijkere start, ook al liet het nog enige tijd op zich wachten tot de openingstreffer te noteren viel. Cor Broekhuizen zag de bal via de paal, langzaam binnen rollen, 1-0. Find MKB probeert het wel, maar zag uiteindelijk de stand verdubbeld worden naar 2-0. Na negen minuten met een man minder te hebben gespeeld, was de vijfde speler van Find MKB binnen de lijnen gekomen. Het zorgde gelijk voor enkele kansen voor Find MKB met een punter van Nathan Houtsma en een schoot van Stan van Riet op de lat. Morrenbouw kwam op een 3-0 voorsprong, maar zette Nathan de 3-1 op het scorebord. Jaco Mulder met een geplaatst schot keurig in de hoek met de 4-1. De vijfde treffer werd nog even uitgesteld, daar Jaco de bal via de binnenkant van de paal, weer terug het veld in zag komen. Toch viel de 5-1 na een schot van afstand door Julian Lith. Na een goede actie van Cor werd Jaco in staat gesteld om van dichtbij de 6-1 binnen te tikken. Deze marge van vijf doelpunten werd door Find MKB teruggebracht tot twee goals. Daarin was Stan van belangrijke waarde met een hattrick, waaronder een vrije trap via de paal raak was en de eindstand op 6-4 te zetten.

De Vries & Nell (DVN) – Drukkerij Woudenberg (DW)     5 – 2
Het was DW met de eerste dreiging naar voren. Sven van Dompzelaar schoot voorlangs. Willem Kalle (DVN) ontving uit een kluts de bal en stuitte op de keeper. Het initiatief werd overgenomen door DVN. Binnen één minuten veranderde de score al snel. DW kwam via Olaf Prins op een voorsprong, maar werd dit dus al snel tenietgedaan door de 1-1 van Willem Kalle. Een pass van Alexander van de Weerthof op Gerwin van Essen stelde Willem in staat om de stand op 2-1 te zetten. Een goede steekpass tussen twee spelers van DW wist Willem uitstekend af te ronden met de 3-1. DVN speelde een goede wedstrijd en dat vertaalde zich ook in de tussenstand. Na een vlotte aanval van DVN bleek Willem koelbloedig in de afronding met de 4-1. Olaf met een poging van afstand en zag DW ook verschillende schoten geblokt worden door spelers van DVN. Met een vrije trap was er voor DW een kans om de spanning in de wedstrijd terug te brengen, echter ging de bal op de paal door Olaf. Een voorzet van Willem op Michel van de Lagemaat, die zijn kopbal naast zag gaan. Willem speelde een perfecte wedstrijd, wat nog eens resulteerde in zijn vijfde doelpunt van de wedstrijd, 5-1. Sem van Stijnvoort bepaalde de eindstand op 5-2.

Heart for Gardens (HfG) – De Greef Diervoeders (DGD)     7 – 2
Een opmerkelijke start van het duel tussen de hoofdklassers HfG en DGD. Een lage inspeelbal van Guido den Baas richting een teamgenoot, ging prompt het doel in, 1-0. Toch liet DGD zich door deze achterstand niet uit het veld slaan en zocht het de aanval op. Pogingen van Elwin Vermeulen, Mattijs Blok en Thomas Blok gingen naast. Tom de Greef zag zijn schot gekeerd worden door doelman Peter Eijbergen. Na een snelle counter van HfG schoot Tom de 2-0 binnen. Voor beide ploegen zijn er mogelijkheden om tot scoren te komen, maar blijken de keepers Philip Figlarz (HfG) en Peter (DGD) vaak een sta in de weg. Mattijs wist met een perfect schot de 2-1 aansluitingstreffer te maken. Guido haalt vervolgens uit in de korte hoek, 3-1. Mattijs stuitte tot twee keer toe op goalie Philip. Nick de Greef zorgde voor de 4-1 tussenstand. Tom schoot de 5-1 binnen met buitenkant voet en kon daarna Peter omspelen en in een leeg doel tikken, 6-1. Daarna maakte Thomas de 6-2 en was Jelmer Hoekstra met het slotakkoord door de 7-2 binnen te werken.

Van Bentum Transport (VBT) – De Veenendalers (DV)     2 – 5
Hofleverancier bij De Veenendalers zijn de vijf spelers van de familie Beukhof. Het eerste schot van Jan Beukhof ging over. Robert Beukhof bracht later de 0-1 openingstreffer. Al snel herstelde het team van VBT de achterstand. Arne Karens met de 1-1 gelijkmaker. Robert had het op zijn heupen en bracht DV al weer op een nieuwe voorsprong met een goed schot, 1-2. Van het balverlies in de verdediging van DV wist VBT te profiteren. Wederom was het Arne met een tweede treffer, 2-2. Wie anders dan Robert die met een hard schot de 2-3 binnen werkt en daarmee zijn derde treffer van de wedstrijd maakte. DV bleek achterin slordig te zijn, maar wist VBT dit niet af te straffen. Gerjon Visser (naast) en Marien Koopman (vrije trap op de doelman) konden de stand niet gelijk trekken. Robert met een soloactie waarbij de paal het eindstation was. Bij VBT kwamen de passes voorin niet aan en ontstonden er daardoor geen nieuwe doelpogingen. Arjan Beukhof ging tussen twee man door, VBT zet de beuk er in en resulteerde dat in een vrije trap voor DV. Daarna weet Ton Beukhof de marge uit te breiden naar 2-4. VBT is een jong en enthousiaste ploeg, speelt wat te gehaast en enkele pogingen troffen geen doel meer. Dat lukte DV wel, waarbij het schot van Arjan raak was en de eindstand op 2-5 werd gezet.

Uwwetloket – Arpentus     5 – 0
Arpentus had niet voldoende spelers om in actie te komen, waardoor er een reglementaire 5-0 overwinning voor Uwwetloket genoteerd werd.

Loading