Voetbal verslag Zaalvoetbal de Camp

Verslagen vrijdag 11 maart 2022

WOUDENBERG – In onderstaand artikel treft u de bekerverslagen van de op vrijdag 18 maart 2022 gespeelde wedstrijden.

De Kaasknabbel & Zo – Moestas 0 – 5 reglementair

De Kaasknabbel heeft zich voor dit duel helaas afgemeld. Moestas plaatst zich op eenvoudige wijze als eerste voor de kwartfinale.

Investra – Sportcafé de Camp (sdc) 2 – 2 Sportcafé de Camp wint na strafschoppen (5-6)

Investra is door alle coronaperikelen al twee jaar houder van de Mark Kok Bokaal. Vanavond moet het tegen mede hoofdklasser de Camp opnemen. In de beginfase zijn beide ploegen aardig aan elkaar gewaagd. Het meeste balbezit is wel voor sdc, maar het eerste doelpunt is voor Investra. Marnix de Bruin puntert op doel en verrast doelman Bas Spans die niet goed reageert 1-0. Mist even later Marc van Ginkel de kans op de 1-1, Emmanuel Mahonga doet dat kort daarna niet. Hij mag de 1-2 combinatie afronden 1-1. Marc van Ginkel daarna met een schot onder doelman Van den Ende door en de ruststand van 1-2 staat op het scorebord. Na de rust hetzelfde spelbeeld, meer balbezit voor sdc en een attent acterende doelman Bas Spans. Echte kansen zijn Investra niet gegund, ook niet wanneer het twee minuten met een man meer mag spelen. De enige kans die Investra met een man meer krijgt eindigt op de paal. Kort voor tijd een prima passe van Marnix de Bruin op Wilfred Top en die schiet de gelijkmaker tegen de touwen. Strafschoppen moeten daarna de beslissing brengen. Daarin toont sdc zich het koelbloedigst en gaat door naar de kwartfinale. Dit jaar dus geen finaleavond voor Investra en we krijgen een nieuwe bekerwinnaar.