Mededeling Zaalvoetbal De Camp

Informatie finaleavond vrijdag 16 juni 2023

Voetbaljaargang 2022-2023 nadert het einde. Vrijdag 16 juni is de finaleavond waarin de halve finales van de beker op het programma staan. Daarnaast ook een promotie/degradatie wedstrijd waarbij de winnaar volgend seizoen uitkomt in de hoofdklasse. Om 21:00 uur zal de bekerfinale aanvangen, waarbij de winnaar de wisselbeker van de Mark Kok Bokaal uitgereikt krijgt.

Programma
Halve finales beker
19:05 uur: A. Uwwetloket – Investra
19:40 uur: B. SNO – Sportcafé De Camp

Promotie/degradatie wedstrijd nr. 7 hoofdklasse en nr. 2 eerste klasse
20:20 uur: Drukkerij Woudenberg – Garage de jonge Van Dijk

Bekerfinale
21:00 uur: Winnaar wedstrijd A – Winnaar wedstrijd B

Speeltijd bekerduels is 30 minuten. Voor de promotie/degradatie wedstrijd is dat 34 minuten.

Afsluiting in het sportcafé
Na afloop van de wedstrijden zal in het sportcafé de afsluiting van het seizoen gaan volgen. De kampioenen in de vier competities worden gehuldigd. Het kampioenschap mocht gevierd worden door Heart for Gardens (hoofdklasse), De Greef Diervoeders (1e klasse), SNO (2e klasse) en Sanidrome Hofland (3e klasse).

Aanmelden nieuwe teams
Voor het komende seizoen 2023-2024 is er plek voor nieuwe teams. Meer informatie hierover is hier te bekijken. Aanmelden voor nieuwe teams is mogelijk door contact op te nemen via het e-mailadres info@zaalvoetbaldecamp.nl.

Een zaalvoetbalcompetitie voor vrouwen is in de maak. Er zijn twee aanmeldingen van vrouwenteams binnen gekomen om een competitie te gaan starten. Dat zijn Woudenberg Dames 1 en Renswoude Dames 1. Dus ook vrouwenteams kunnen zich aanmelden. Daarvoor zijn nog minimaal twee teams nodig. Meer informatie is hier te vinden. Altijd al in sporthal De Camp willen zaalvoetballen? Meld je aan via het e-mailadres info@zaalvoetbaldecamp.nl.

Vrijdag 16 juni
Hierbij willen we alle deelnemende teams uit de zaalcompetities van harte uitnodigen om vrijdag 16 juni aanwezig te zijn bij de afsluiting van het seizoen. Tot dan!

Loading