Mededeling Zaalvoetbal De Camp

Aanmelden nieuwe zaalvoetbalteams competitie De Camp

Voor de komende zaalvoetbaljaargang 2023-2024 is Zaalvoetbalorganisatie De Camp op zoek naar nieuwe teams. Zie je het zitten om een team samen te stellen en deel te nemen aan de competitiewedstrijden op de vrijdagavonden (er zullen ook enkele woensdagavonden ingepland worden)? Laat het dan weten door een bericht te sturen naar info@zaalvoetbaldecamp.nl.

Zaalvoetbal De Camp doet er met alle vrijwilligers en de scheidsrechters alles aan om het goed te laten verlopen. Met 32 teams wordt er gestreden in 4 verschillende klassen. Ieder jaar gaat dat om de winst en de promotie naar een hogere klasse.

Om de competitie compleet te houden zijn we op zoek naar 3 nieuwe teams. Er wordt bij een wedstrijd gespeeld met 5 spelers en maximaal 3 wisselspelers. In totaal kan de spelersgroep uit vijftien personen bestaan. Minimale leeftijd van deelname aan de competitie is 15 jaar.

Opgeven of meer informatie?
Wil je je als team opgeven, of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Zaalvoetbal De Camp Woudenberg via de website: www.zaalvoetbaldecamp.nl of loop even binnen in Sportcafé De Camp.

Loading