Voetbal verslag Zaalvoetbal de Camp

Start zaalvoetbalseizoen 2023-2024

Het zaalvoetbalseizoen 2023-2024 zal vanaf vrijdag 1 september van start gaan. De voorbereidingen worden gedaan om de wedstrijden op de website te gaan verwerken. Daar zal binnenkort het gehele speelschema per klasse/per team in een overzicht te vinden zijn.

Richting het einde van vorig seizoen waren er afmeldingen van de volgende teams: De Kaasknabbel & Zo, Moestas en Videofunk Productions. Dat zorgde er voor dat nieuwe teams zich konden aanmelden. Uiteindelijk is het gelukt om alle vier de competities weer van acht deelnemende teams te voorzien. Met het toetreden van de teams De Veenendalers, Estea, Jhonson en Van Bentum Transport is de 3e klasse dus weer compleet. Van harte welkom bij Zaalvoetbal De Camp!

Bekijk bij de standen en de vier competities waarin welk team uit gaat komen. Momenteel zijn de eerste wedstrijden van het seizoen bij het programma te bekijken. Per competitie is dat ook op de teampagina in een overzicht te vinden bij de aankomende wedstrijden. De 1e bekerronde zal over twee avonden gespeeld gaan worden: woensdag 27 september en woensdag 11 oktober. Bekijk op de website bij het kopje Informatie het Reglement Woudenbergse Zaalvoetbalcompetitie en de spelregels die gehanteerd worden.

Overigens werd er gekeken of er een mogelijkheid was om een damescompetitie op te zetten. Na diverse contacten waren er twee teams voor deelname. Bij de campagne op zoek naar een derde- en een vierde team bracht dat verder geen succes. Daarom is er besloten om dit nog niet uit te voeren en voor het seizoen 2024-2025 opnieuw gekeken gaat worden of er voldoende animo voor is.

Door verschillende vrijwilligers is het iedere speelavond weer mogelijk om de teams te laten genieten van het mooie spel: zaalvoetbal. Zie jij het zitten om een bijdrage te gaan leveren, dan ben je van harte welkom! Wie weet vind je het leuk om een gedeelte tijdens een speelavond zaalwacht te draaien of lijkt het je wat om als scheidsrechter de wedstrijden in goede banen te leiden? Meld je dan aan via info@zaalvoetbaldecamp.nl.

Bij het bestuur is een vacature ontstaan nadat Henk-Jan van Ooijen heeft aangegeven te stoppen met zijn taken als voorzitter/ledenadministratie/zaalwachtcoördinator. Voor wat betreft het voorzitterschap zijn we op zoek naar een persoon die daar zijn inbreng aan gaat geven. Mocht je interesse hebben, laat het weten. Meer informatie over deze functie kan dan vervolgens gegeven worden.

Een sportief voetbaljaargang toegewenst voor alle deelnemende ploegen. Maak er een mooi seizoen van!

Loading