Inmiddels zijn we al op de helft van het seizoen aangekomen, sommige ploegen hebben zelfs al 8 wedstrijden gespeeld, en kunnen er al wat conclusies getrokken worden. 

 

 

STANDEN:  

In de Hoofdklasse lijkt het erop dat Heart for Gardens wederom een maatje te groot is voor de andere teams. Bar de Camp kan mogelijk nog een bedreiging vormen. Het 1e onderlinge duel eindigde in winst voor HfG. Van het verrassend goed presterende Autobedrijf Frieteman mag dit niet verwacht worden. Ook zij verloren van de nog ongeslagen koploper. Onderaan is het doek voor Moestas bijna gevallen. Voorlaatste is Herry Bar/HerWimBox. Zij zal nog flink aan de bak moeten wil het degradatie ontlopen  In de eerste klasse gaat het ongeslagen Bouwbedrijf Morren B.V. fier aan kop. De ploeg heeft al 10 punten voorsprong op nummer 2. Wie kan haar nog stoppen? Wie 2e in die klasse wordt is nog de grote vraag. Maar liefst 5 ploegen maken daar nu de meeste aanspraak op. Stam de Lange Natuursteen is de rode lantaarndrager in die klasse, maar heeft alles nog in eigen hand.  Veel misstappen kan die ploeg zich echter niet meer veroorloven.  In de tweede klasse gaat het kampioenschap, zoals het er nu voor staat, tussen Makelaardij Woudenberg & Szamen  en De Smit Belastingadvies.  Amerboys en Van de Lagemaat Bouw en Renovatie zitten op het vinkentouw zodat de spanning in die klasse er nog flink inzit.  Voor VMV/Teus gaat het heel moeilijk worden. De ploeg staat stijf onderaan. Ad Exitum en Van Egdom Metaalbewerking zijn de kandidaten voor de 2e degradatieplaats.  In de derde klasse gaat het ernaar uitzien dat het om het  kampioenschap gaat tussen Van Campen Schilderwerken en de Kaasknabbel.  In hun 1e onderlinge wedstrijd hield men elkaar in evenwicht. Op 16 maart a.s. treffen beide teams elkaar weer. Methorst Milieu kan zich nog in die strijdt mengen maar kan zich dan geen misstappen meer veroorloven.  Degradatie uit deze klasse kan niet zodat Futsal Allstars zich geen zorgen hoeft te maken. 

 

Halverwege het seizoen zijn er nog maar 4 ploegen zonder verlies : Heart for Gardens, Bouwbedrijf Morren, Van Campen en de Kaasknabbel. Van Campen Schilderwerken is de meest productieve ploeg 46 doelpunten in 7 wedstrijden.  Die ploeg heeft ook het beste doelgemiddelde. De eer van de meest gepasseerde ploeg valt te beurt aan Futsal Allstars. In 7 wedstrijden kreeg de ploeg maar liefst 58 doelpunten tegen. Moestas en Futsal Allstars zijn de enige twee ploegen zonder wedstrijdwinst. De Jan van Beveren trofeelijst  (minst gepasseerde verdediging) wordt aangevoerd door 3e klasser Methorst Milieu. Slecht 8 doelpunten tegen in 7 wedstrijden. Goede tweede is de Kaasknabbel eveneens uit de 3e klasse De ploeg incasseerde slechts 1 doelpuntje meer in 7 wedstrijden. In de topscorers competitie wordt de lijst aangevoerd  door Michael Bos van Van Campen Schilderwerken met 25 doelpunten! Hij staat een straatlengte voor op nummer 2 te weten Kevin van Nieuw-Amerongen van De Smit Belastingadvies.  Hij wist tot nu toe 16 maal het net te vinden.