Vrijdag 08 juni wordt het seizoen 2017-2018 zoals vanouds afgesloten met een feestelijke slotavond. Op deze avond staan de Halve Finales en de Finale van de Mark Kok Bokaal op het programma. 

Door de vernieuwde competitieopzet staan er ook 3 promotie/degradatieduels op de agenda. De nummers 7 uit de hogere klasse strijden tegen de nummers 2 uit de lagere klassen om promotie/degradatie. Dit belooft een aantal spannende duels op te leveren. Deze duels zullen gespeeld worden met de 'bekerregels'. Dus 2x15 minuten en direct strafschoppen bij een gelijkspel. 

Voor de halve finales van het bekertoernooi hebben zich vier Hoofdklassers (De Greef Diervoeders, Accon AVM Adviseurs & Accountants, Makelaardij Woudenberg & Szamen & VOEDSELBANK) geplaatst.

We trappen af om 18:30. We starten met de Halve Finales in het bekertoernooi. Daarna volgen de P/D wedstrijden. 

Voorafgaand aan de Finale zal een penaltyserie tussen Accon AVM Adviseurs & Accountants en Dorcas Woudenberg bepalen welke keeper dit jaar de Jan van Beveren bokaal mee naar huis mag nemen. Beide teams hebben namelijk evenveel tegendoelpunten in de competitie geïncasseerd (15).

Omstreeks 21:35 zal de finale worden gespeeld om te bepalen welk team de Beker mag overnemen van Heart for Gardens (die reeds zijn uitgeschakeld) en wiens naam wordt bijgeschreven in de lijst der kampioenen.

De avond wordt feestelijk beëindigd met de huldiging van alle kampioenen en de kersverse winnaar van de "Mark Kok" Bokaal. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma 8 juni 2018:

18:30

Bkr

De Greef Diervoeders

-

Accon AVM Adviseurs & Accountants

Halve Finale Beker

19:05

Bkr

Makelaardij Woudenberg & Szamen

-

VOEDSELBANK

Halve Finale Beker

19:40

P/D

Van de Lagemaat Bouw & Renovatie

-

Sport- en Dierenshop Woudenberg

Plek in Tweede Klasse  

20:15

P/D

 Greencrowd

-

Kok Houtagenturen

Plek in Eerste Klasse

20:50

P/D

 Bouwbedrijf Morren B.V.

-

 Rijschool Loef

Plek in Hoofdklasse

21:25

JvB

Accon AVM Adviseurs & Accountants

-

Dorcas Woudenberg

Jan van Beveren Bokaal

21:35

Bkr

Winnaar 18:30

-

Winnnaar 19:05

Finale Beker