Elk seizoen krijgen we, nadat het programma is gepubliceerd, verzoekjes van teams om wedstrijden te verplaatsen. Dit is erg lastig omdat het programma van meerdere teams dan moet worden gewijzigd. Mocht je dus al weten dat je team op een datum echt niet kan, geef het dan a.u.b. even door. Vooraf is het wel eenvoudig voor ons om daar rekening mee te houden. Je kunt de speeldata momenteel al zien in het programma.

 

Teams,

Het zal niemand verbazen dat de competitie 2019-2020 geen doorgang meer kan vinden. Naar alle waarschijnlijkheid mogen we in september weer van start en het bestuur heeft besloten dat er geen promotie en degradatie plaats zal vinden. We starten de competitie dus met dezelfde indeling als het afgelopen seizoen. De indeling kan wel wijzigen als teams zich afmelden. Ook het Bekertoernooi wordt als niet-gespeeld beschouwd. Er zal een nieuwe loting plaatsvinden voor het Bekertoernooi van 2020-2021.

We hopen u hiermee voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd. Zodra wij meer weten zullen wij u dat via deze site meedelen.

Het bestuur

Teams,

Het bestuur heeft besloten om de landelijke richtlijn van het NOC*NSF en de KNVB op te volgen. Dit houdt in dat er geen competitiewedstrijden gespeeld zullen worden in en met 3 april Wij wachten de verdere ontwikkelingen af bij het maken van de beslissing over hervatting en het inhalen van de duels. Houd de site in de gaten voor updates.

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Het bestuur

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 21 februari 2020 gespeelde wedstrijden.

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 14 februari 2020 gespeelde wedstrijden.

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 31 januari 2020 gespeelde wedstrijden.

Subcategorieën